Welkom

Dag iedereen.

Als groentje in de wereld van het bloggen zal ik jullie allereerst iets over mijzelf vertellen:

Ik ben geboren en getogen in het mooie veelzijdige Twente. Tot mijn 19de heb ik in Goor gewoond en woon momenteel met mijn man en twee katten in Hengelo. Zolang als ik me kan herinneren ben ik al bezig geweest met schrijven en tekenen. Helaas is dat wat op een laag pitje beland toen ik aan mijn opleiding fotografie begon, maar sinds ongeveer een jaar heb ik mijn nieuwe hobby weer voor mijn oude verruild.

Je kunt dus zeggen dat ik eigenlijk altijd al wel creatief bezig ben geweest. Toen mijn schoonzus zwanger werd van haar derde en ik nadacht over een kraamcadeau, was het voor mij vanzelfsprekend dat ik begon aan het schrijven en illustreren van mijn eigen kinderboek. Die heb ik overigens zelf door middel van boekbinden in elkaar gezet.

Ik kreeg erg veel leuke reacties op mijn boekje, waarna ik het manuscript naar uitgeverij Boekscout heb gestuurd. Al binnen een week kreeg ik het verrassende antwoord dat ze met mij in zee wilden gaan!

Inmiddels is het boek al bijna te koop, maar we moeten nog even geduld hebben! Over het verdere beloop zal ik jullie op de hoogte houden.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Welkom

Nu begint de marketing pas echt

Mijn nieuwe boektrailer!

Mijn boek is verschenen!

Het boek is naar de drukker

Welkom